Uvjeti korištenja

Pristupanjem ovim stranicama, prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja stranica. Zadržavamo pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem stranicama ljubimci-donori.com upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima njihova korištenja.

Upisom u bazu se slažete da ste upoznati sa činjenicom da svoje osobne podatke javno objavljujete te da isti mogu biti zlouporabljeni od strane trećih osoba.

Upisati se mogu samo osobe starije od 18 godina.

Upisati smijete samo Vaše osobne podatke, ne i podatke trećih osoba.

Osobe (pravne i fizičke) koje sudjeluju u radu portala ne odgovaraju za istinitost podataka i moguću štetu nastalu zlouporabom Vaših osobnih podataka.

Zabranjuje se korištenje podataka u bazi za bilo koje svrhe osim u svrhu za koju je ova stranica namjenjena (donor krvi, pronalazak životinje na osnovu broja čipa).

Upisom u bazu uz podatke koje ste naveli bilježi se vrijeme i vaša IP adresa koja ni pod kojim uvjetima neće biti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Stranicu koristite na vlastitu odgovornost.

Zadržavamo pravo izmjene ili uklanjanja pojedinih upisa u bazi bez prethodne obavjesti.

Ukoliko želite da se Vaša objava izbriše iz baze ispunite formular na sljedećem linku.